Cabinet

Cabinet Individual de Psihologie Anca-Elena Vințeanu atestat de Colegiul Psihologilor din România – cod de înregistrare 10B2323

Bulevardul Banu Manta nr. 16, bl. 27, scara B, ap, 55, parter, sector 1, București.
Telefon: 0730.660.505

E-mail: vintzeanu@yahoo.com

Într-o atmosferă calmă și primitoare, într-un spațiu securizant poți beneficia de timpul, atenția și răbdarea de care ai nevoie pentru a te putea regăsi, pentru a putea vorbi, pentru a putea înțelege, pentru a putea asculta ceea ce este în interiorul tău.

Aici, alături de o persoană care știe să îți asculte sufletul, poți găsi răspunsuri la întrebări care nu îți dau pace, poți aduce clarificare în gândurile și trăirile care nu pot fi înțelese sau despre care crezi că îți scapă de sub control, poți înțelege cum ești și ce ești, care sunt acele trăsături ale tale ce te ajută sau împiedica pentru a putea fi tu.

Timpul petrecut aici, spatiul Cabinetului și terapeutul sunt acele elementele esențiale care te însoțesc în explorarea lumii tale interioare, acolo unde vei putea găsi lucruri uitate sau pierdute, necunoscute sau nerecunoscute despre tine, despre relațiile tale, despre felul în care tu exiști, ființezi, te desfășori în relație cu tine dar și cu ceilalți.

Acest travaliu care se desfășoară în cadrul ședințelor de intervenție psihologică are menirea de a te ajuta să te transformi în acea persoană care are capacitatea de a-și înțelege propria manieră de a ființa, care se poate accepta cu bune și cu rele, cu frumos și cu urât pentru a se putea iubi și a-i putea iubi pe ceilalți.

Căutarea, clarificarea, înțelegerea și învățarea sunt acele instrumente cu care vom lucra aici pentru a te ajuta să găsești răspunsuri sau soluții viabile la problemele de viață cu care te confrunți la moment dat al existenței tale. Așa poți deveni mai conștient, mai împăcat, mai pregătit, mai deschis pentru cele pe care le trăiști și le vei trăi.

psihoterapeut Anca-Elena Vințeanu

 

 

Pentru PROGRAMARE puteți suna la telefon 0730.660.505,
sau puteți trimite un e-mail la adresa vintzeanu@yahoo.com

 • Cost ședință

  Prețul standard al primei ședințe este de 100 lei.

  Costul unei ședințe de consiliere sau psihoterapie variază în funcție de tipul de intervenție psihologică. Astfel:
  - Consiliere/psihoterapie individuală adulți 100 lei;
  - Consiliere/psihoterapie individuală copil 100 lei;
  - Consiliere cuplu părinte/părinți-copil 120 lei;
  - Consiliere/psihoterapie de cuplu 120 lei;
  - Consiliere de familie 120 lei;
  - Grup adulți 60 lei;
  - Grup copii 50 lei.

  Toate întâlnirile se stabilesc în funcție de orele disponibile din cadrul programului cabinetului.

 • Inteligenta emoțională

  Inteligența emoțională se transmite din generație în generație, iar acest lucru este necesar să îl cunoască orice părinte care dorește să aibă relații pozitive cu copilul său. Jocul părintelui cu copilul este una din modalitățile de învățare a ceea ce este viața emoțională. Basmele, poveștile, poverstirile de viață trăită (de părinți sau bunici), pot fi și ele surse importante ce ne ajută să transmitem mai departe aspectele legate de ceea ce simțim. O altă modalitate ar mai putea fi acele discuții apropiate pe care părintele le poate avea cu copilul său, discuții legate de diferite emoții și sentimente pe care adultul le poate pune în cuvinte, accesibile copilului. Astfel, copilul poate să aibă acces în lumea emoțiilor și sentimentelor. El poate învăța să înțeleagă, să filtreze și să aleagă ceea ce este potrivit sau nepotrivit pentru el și ceilalți. Aceste aspecte emoționale îi pot călăuzi acțiunile și alegerile în viață. Citeşte mai mult...