Evenimente

GRUP PENTRU MĂMICI

Acestă activitate de grup se adresează mamelor care au copiii cu vârste cuprinse între 0 și 2 ani și care întâmpină diferite dificultăți legate de creșterea și îngrijirea copilului.
În cadrul acestor întâlniri de grup se vor dezbate o diversitate de probleme legate de comportamentele copilului, de creșterea și dezvoltarea psihologică a acestuia, de relația mamă-copil, precum și aspecte ce privesc meseria de părinte.
Grupul se va desfășura pe parcursul lunilor: iunie – august 2012.
Numărul total de întâlniri de grup este de zece (20 ore).

Organizator: Cabinet Individual Anca-Elena Vințeanu
Data de înscriere în grup: parcursul lunii mai 2012
Data de începere a grupulu: începutul lunii iunie 2012
Frecvența întâlnirilor: săptămânală
Durata unei ședințe: două ore
Număr participanți: 4 – 6 persoane
Cost: 60 lei/ ședința de 2 ore
E-mail: vintzeanu@yahoo.com
Telefon: 0730.660.505
Locație: bd. Banu Manta nr. 16, bl. 27, scara B, parter, ap. 55, sector 1, București

Înscrierile în grupul pentru mămici se vor realiza în urma a două ședințe individuale în care vor fi discutate aspecte ce ridică probleme în relația mamă – copil, precum și alte aspecte ce creează probleme în meseria de părinte. Durata unei ședințe este de 45 de minute, costul de 60 lei, programarea se face telefonic la 0730.660.505.

psihoterapeut Anca-Elena Vințeanu

Această pagină vă oferă informațiile necesare desfășurării atelierelor de lucru din cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Anca-Elena Vințeanu

 • tematica abordată;
 • desctierea fiecărei activități în parte, precum și beneficiile pe care le aduc acete activități din cadrul atelierului;
 • durata fiecărui atelier în parte – numărul de întâlniri, orele de lucru, datele întâlnirilor;
 • costul atelierului
 • date de contact și nodalități de înscriere
 • locația desfășurării atelierului

Atelierele se  vor fi centrate pe diferite aspecte legate de îmbunătățirea, dezvoltarea, optimizarea funcționării și adaptării persoanei la diferite situații pe care viața i le poate oferi, cât și în diferite medii pe care la un moment dat persoana le poate frecventa.

Desfășurarea acestora se va întinde pe o durată de timp limitată, iar structura și tematica va fi stabilită și prezentată pentru fiecare atelier în parte.

Temele abordate vor fi diverse, ele cuprinzând atât aspecte ce îl privesc pe individ în sine – ex. dezvoltarea comunicării, creativității și a spontaneității, a inteliegenței emoționale, scăderea tensiunilor și a anxietății etc. –,  cât și aspecte ce țin de relaționarea individului cu ceilalți – ex. familie, alte persoane, diferite grupuri.

psiholog psihoterapeut Anca-Elena Vințeanu

Adresă cabinet: bd.Banu Manta nr. 16, bl. 27, scara B, ap, 55, parter, sector 1, București
Telefon: 0730.660.505
E-mail: vintzeanu@yahoo.com

 • Cost ședință

  Prețul standard al primei ședințe este de 100 lei.

  Costul unei ședințe de consiliere sau psihoterapie variază în funcție de tipul de intervenție psihologică. Astfel:
  - Consiliere/psihoterapie individuală adulți 100 lei;
  - Consiliere/psihoterapie individuală copil 100 lei;
  - Consiliere cuplu părinte/părinți-copil 120 lei;
  - Consiliere/psihoterapie de cuplu 120 lei;
  - Consiliere de familie 120 lei;
  - Grup adulți 60 lei;
  - Grup copii 50 lei.

  Toate întâlnirile se stabilesc în funcție de orele disponibile din cadrul programului cabinetului.

 • Inteligenta emoțională

  Inteligența emoțională se transmite din generație în generație, iar acest lucru este necesar să îl cunoască orice părinte care dorește să aibă relații pozitive cu copilul său. Jocul părintelui cu copilul este una din modalitățile de învățare a ceea ce este viața emoțională. Basmele, poveștile, poverstirile de viață trăită (de părinți sau bunici), pot fi și ele surse importante ce ne ajută să transmitem mai departe aspectele legate de ceea ce simțim. O altă modalitate ar mai putea fi acele discuții apropiate pe care părintele le poate avea cu copilul său, discuții legate de diferite emoții și sentimente pe care adultul le poate pune în cuvinte, accesibile copilului. Astfel, copilul poate să aibă acces în lumea emoțiilor și sentimentelor. El poate învăța să înțeleagă, să filtreze și să aleagă ceea ce este potrivit sau nepotrivit pentru el și ceilalți. Aceste aspecte emoționale îi pot călăuzi acțiunile și alegerile în viață. Citeşte mai mult...